Cautare

61314 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (6.13 secunde)
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Potrivit Agentiei de Protectia Mediului, spatiile de depozitare din zona rurala vor fi inchise, iar terenurile aferente se vor reabilita pana la data de 16 iulie 2009 prin salubrizarea zonei si reintroducerea acestora in circuitul natural.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Casele sunt modeste, dar dichisite cu gradini salbatice - cam cum era pe vremuri la Costinesti, in Romania.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 12.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie l-au depistat pe str. ... Costinesti, sector 5, pe I.
Jumatate din plaja de la Costinesti a fost ocupata de alge. ... Specialistii spun insa ca algele nu fac rau nimanui si demonstreaza ca mediul din Marea Neagra este sanatos.
Prima noapte din mini-vacanta de 1 Mai a adus pe litoral, deja, mii de tineri dornici de distractie si adrenalina. ... A fost petrecere mare la cel mai cunoscut festival de muzica trap, din Costinesti.
Democratele se pregatesc pentru o scoala de vara care urmeaza sa se desfasoare la sfarsitul lunii august, la Costinesti. ... La intalnire, a mai anuntat presedintele OFDP, va participa si liderul femeilor din Partidul Popular European, Doris Pack.
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde a declarat ieri la Costinesti ca liberalismul nu este un curent politic al viitorului, ca va reprezenta tot mai putin in Romania si ca "nu crede" in varianta fuziunii PNL-PD, ci in intr-o formula imbunatatita a Aliantei PNL-PD.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), a fost chemat sa dea cu subsemnatul la noul ministru al Mediului, Atilla Korodi.
Social-democratii au validat, luni, candidaturile de primari pentru mai multe localitati din judetul Constanta. ... De remarcat faptul ca pentru primarii precum 23 August, Costinesti, Mangalia nu au fost validate candidaturi deocamdata.
83 agenti economici si-au depus ofertele pentru 85% din sectoarele de plaja scoase la licitatie, care se va desfasura dupa cum urmeaza:
Administratorii unitatilor de cazare vor fi obligati sa asigure dezinsectia si renovarea cladirilor, pentru a nu fi amendati cu sume cuprinse intre 2.000 si 4.000 de lei.
In cursul zilei de ieri, 6 decembrie a.c., prefectul Danut Culetu a organizat o intalnire cu factorii din judet implicati in turism pentru a discuta atat despre sezonul estival 2006, dar si despre oportunitatile de finantare in turism.
Reprezentantii Comisiei Judetene de Fond Funciar au luat in discutie, in cadrul sedintei de vineri, solicitarile Fundatiei Revolutionarilor "Tomis 22" si a Asociatiei "Revolutia din 1989", cu privire la dispunerea rezolvarii cererilor de punere in posesie a membrilor acestora.
Din aceasta asociatie fac parte Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Industriei Hoteliere "Marea Neagra", Camera de Comert Constanta, Romanian Convention Bureau, Patronatul ANAT si autoritatile locale.
Cinci sectoare de plaja turistica de pe litoral vor fi din nou scoase la licitatie pentru concesionare, in luna februarie, dupa ce firmele care le administrau si-au pierdut dreptul de exploatare.
Unii ar spune ca lucrurile incep sa revina la normal, cu toate avertizarile si problemele care s-au inregistrat in cazul plajelor romanesti.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Guvernul este un mecanism greoi, un motor mare la care, daca atasezi 3.000 de motorase mai mici, lucrurile vor merge mult mai bine", a spus Blaga, la Costinesti Vasile Blaga a mai mentionat ca el pledeaza pentru un transfer directionat catre primarii, si mai putin catre consiliile judetene.
Urmatoarele locuri in topul cautarilor realizate de internauti pentru aceeasi perioada sunt ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.
google-analytics.com